Απο το σταρι στο ψωμι
Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιάBook
Απο το σταρι στο ψωμι
Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιάΒασικές ενότητες
Ο ρόλος των πρώτων υλών στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική
Αλεύρι, λίπη και έλαια, γάλα, αυγά κ.α
Οι πρόσθετες ύλες στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική
Χρωστικές, συντηρητικά, τεχνητές και άλλες γλυκαντικές ύλες κ.λ.π
Αρτοσκευάσματα που διογκώνονται με προζύμια & μαγιά
Διαδικασίες παραγωγής προζυμιών, βασικά στάδια αρτοποίησης, ελαττώματα που παρουσιάζονται, αιτίες και λύσεις κ.α
Συνταγές προϊόντων μαγιάς
Ψωμιά χωριάτικα, ολικής άλεσης, τοστ, φρυγανιές, τσουρέκια κ.α
Βασικές ενότητες
Ο ρόλος των πρώτων υλών στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική
Αλεύρι, λίπη και έλαια, γάλα, αυγά κ.α
Οι πρόσθετες ύλες στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική
Χρωστικές, συντηρητικά, τεχνητές και άλλες γλυκαντικές ύλες κ.λ.π
Αρτοσκευάσματα που διογκώνονται με προζύμια & μαγιά
Διαδικασίες παραγωγής προζυμιών, βασικά στάδια αρτοποίησης, ελαττώματα που παρουσιάζονται, αιτίες και λύσεις κ.α
Συνταγές προϊόντων μαγιάς
Ψωμιά χωριάτικα, ολικής άλεσης, τοστ, φρυγανιές, τσουρέκια κ.α
Συνταγές για τον επαγγελματία
αρτοποιό – ζαχαροπλάστη
Γιατί το χρειάζομαι
Το βιβλίο αυτό περιέχει ένα σύνολο επιστημονικών παραδοχών και στοιχείων τεχνολογικών ερευνών που το καθιστούν, εκτός από ένα τεχνικό βιβλίο, ένα επιστημονικό σύγγραμα με πορίσματα χρήσιμα για κάθε επιστήμονα του κλάδου.
- Εκτενής αναφορά στο ρόλο που παίζουν οι κύριες και βοηθητικές ύλες, στα προβλήματα που προκύπτουν κατά την παραγωγική διαδικασία και στην επίλυσή τους.
- Αναφορές στο σχεδιασμό νέων προϊόντων και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την επιμήκυνση της διατηρησιμότητας.
- Απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν μέσα στους χώρους παραγωγής
Τι το κάνει ξεχωριστό
Πάνω από
διαφορετικές συνταγές για ψωμί
Πάνω από
φωτογραφίες, πίνακες & διαγράμματα για την κατανόηση του περιεχομένου
Πάνω από
πρώτες ύλες και παρουσίαση του ρόλου τους στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική
Όλα τα βιβλία της σειράς
Μια μοναδική σειρά 6 βιβλίων που αποτελούν τα τέλεια εγχειρίδια για τον αρτοποιό - αρτοζαχαροπλάστη.
-
Προσφορά!
Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιά
Original price was: €42.40.€31.80Η τρέχουσα τιμή είναι: €31.80. με Φ.Π.Α -
Προσφορά!
MASTER BAKER – Από το Α στο Ω και από τη θεωρία στην πράξη
Original price was: €60.00.€45.00Η τρέχουσα τιμή είναι: €45.00. με Φ.Π.Α -
Τεχνικός Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
€26.50 με Φ.Π.Α -
Προσφορά!
Συνταγές Ζαχαροπλαστικής Αλεύρου
Original price was: €42.40.€31.80Η τρέχουσα τιμή είναι: €31.80. με Φ.Π.Α -
Αρτοζαχαροπλαστική με διογκωτικές ύλες
€42.40 με Φ.Π.Α -
Προσφορά!
Συνταγές Αρτοποιίας
Original price was: €42.40.€31.80Η τρέχουσα τιμή είναι: €31.80. με Φ.Π.Α