Επιλογή Σελίδας

Απο το σταρι στο ψωμι

Τεχνολογία αρτοποίησης

Ένα βιβλίο που αναλύει διεξοδικά τη διαδικασία της αρτοποίησης και μεταφέρει τον πλούτο της γνώσης σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την αρτοποιία και την αρτοζαχαροπλαστική.

αγοραστε το βιβλιοΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Book

Απο το σταρι στο ψωμι

Τεχνολογία αρτοποίησης

Ένα βιβλίο που αναλύει διεξοδικά τη διαδικασία της αρτοποίησης και μεταφέρει τον πλούτο της γνώσης σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την αρτοποιία και την αρτοζαχαροπλαστική.

αγοραστε το βιβλιο

Βασικές ενότητες

Μορφολογία αλεύρου

Συστατικά, ποιοτικός έλεγχος αλεύρου

Αρτοποίηση

Μορφοποίηση ζυμαριού

Πρόσθετες ύλες αλεύρου

Πρώτες ύλες αρτοποιίας

Προϊόντα αλεύρων ολικής άλεσης

Άλλες μέθοδοι παραγωγής

Βασικές ενότητες

Μορφολογία αλεύρου

Συστατικά, ποιοτικός έλεγχος αλεύρου

Αρτοποίηση

Μορφοποίηση ζυμαριού

Πρόσθετες ύλες αλεύρου

Πρώτες ύλες αρτοποιίας

Προϊόντα αλεύρων ολικής άλεσης

Άλλες μέθοδοι παραγωγής

Συνταγές για τον επαγγελματία
αρτοποιό – ζαχαροπλάστη

Γιατί το χρειάζομαι

Στο βιβλίο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο για όλα όσα αφορούν στην αρτοποιία, από τις ιδιότητες του σταριού ως πρώτη ύλη για την παραγωγή του αλεύρου, μέχρι τις μεθόδους παραγωγής κάθε αρτοσκευάσματος.

  • Εκτενής παρουσίαση του σιταριού
  • Σημαντική αναφορά στις πρώτες ύλες της αρτοποιίας
  • Αυτοτελή κεφάλαια για την αρτοποίηση και τις τεχνικές της
  • Μνεία στην υψηλή διατροφική αξία του ψωμιού και των προϊόντων αρτοποιίας

Τι το κάνει ξεχωριστό

Όλη η πληροφορία για την Τεχνολογία Αρτοποίησης συγκεντρωμένη σε ένα βιβλίο. Ή αλλιώς ένα βασικό εγχειρίδιο για τον κάθε αρτοποιό.

Πάνω από

φωτογραφίες που πλαισιώνουν το περιεχόμενο του βιβλίου

Πάνω από

πίνακες και γραφήματα για την κατανόηση του των ενοτήτων

Πάνω από

επεξηγήσεις εννοιών για πλήρη κατανόηση του περιεχομένου

Θέλω να το αγοράσω

40€

Αγοράστε τώρα το βιβλίο και αποκτήστε ένα σημαντικό
εργαλείο για τη δουλειά σας.

Προσωρινά εξαντλημένο